kita PRODUCTS

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Safeway Tirus dumunung ing Zhucheng City, Langkawi Shandong, China. Madeg ing taun 2010, We sing ngarahke ing produksi ban First Class Motorcycle lan Pipes. Kisaran Full lan kualitas Premium nggawe kita nglaras reputasi apik ing pasar ing sawetara taun kepungkur.
Our main brands are “SAFEWAY” “KONEXTION” “CITYCROSS” AND ”COXCEL”. Yearly production capacities are 3 million tires and 10 million tubes. All the tires are produced under the standard of CCC, GSO, ISO and ECE.

PAWARTA anyar ABOUT Safeway

  • barand1
  • barand2
  • barand3
  • barand4
  • barand5
  • barand6