China Scooter Tirus SF203 pabrik lan manufaktur | Safeway Tirus

Scooter Tirus SF203

Short Description:


  • Min.Order: 200PCS
  • Detail produk

    Condong liyane menyang werna nunggang saka Trail nunggang? The SF203 Dual Sport yaiku ban kanggo sampeyan.
    • 30% rereget / 70% dalan
    • Chunky, desain agresif dual-olahraga werna-oriented
    • ban peralatan Original ing model saka sawetara manufaktur utama
    • kinerja Gravel lan geni dalan nalika ngramut andhap asor werna banget
    • ngidhak urip Long kanggo salah siji sing paling ban Nilai motor ing pasar
    • Ade 28 ukuran populer kanggo fitment ing macem-macem kategori motor


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    produk Related

    • Scooter Tirus SD028

      Scooter Tirus SD028

      Desain ngidhak pola Streamline, bisa nggawa kinerja doyo tarik apik kanggo ban, lan bisa nyedhiyani kinerja genggeman apik, ing wektu sing padha, kinerja got ban awak apik banget, desain pola mixed ndadekake ban nduweni kinerja apik resistance nyandhang. 6pr lan desain 8pr bisa njamin mbungkus kuwat.

    • Street Tire  SF254

      Street Tire SF254

      Fitur • Front Fitment • Pituduh • pundak Lengkap • profil Round • senyawa 'Lengket' • Unik pola ngidhak Wuku • stabilitas Luwih • cornering kemampuan Sharp • maneuverability Good • Good doyo tarik • Wet doyo tarik

    • Tricycle Tirus SD023

      Tricycle Tirus SD023

      Classic waffle tread pattern with offset shoulder lugs for increased stability. 50/50 street/dirt application for confidence on all surfaces. Perfect for smaller street and trail bikes.

    • Street tire  SD022

      Street tire SD022

      Fitur • Front Fitment • Pituduh • pundak Lengkap • profil Round • senyawa 'Lengket' • Unik pola ngidhak Wuku • stabilitas Luwih • cornering kemampuan Sharp • maneuverability Good • Good doyo tarik • Wet doyo tarik

    • Street Tirus SF229

      Street Tirus SF229

      desain pola Mix ndadekake kontrol luwih Luwih Penyuluhan Quality, Luwih Road Holding, Kurang Rolling Resistance.

    • Scooter Tirus SF211

      Scooter Tirus SF211

      Sétan Pola stabil, safety, antiskid, got, awet.