НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

за нас

Краток опис:

Safeway гуми се наоѓа во Zhucheng Сити, провинцијата Шандонг, Кина. Основана е во 2010 година, Ние се фокусира на производство на првата класа Мотоцикл гуми и цевки. Целосна се движи и врвен квалитет ни прават ужива добар углед на пазарот во последните неколку години.
Our main brands are “SAFEWAY” “KONEXTION” “CITYCROSS” AND ”COXCEL”. Yearly production capacities are 3 million tires and 10 million tubes. All the tires are produced under the standard of CCC, GSO, ISO and ECE.

НАЈНОВИ ВЕСТИ ЗА Safeway

  • barand1
  • barand2
  • barand3
  • barand4
  • barand5
  • barand6