PRODUKTET TONA

Rreth nesh

Përshkrim i shkurtër:

Safeway gomave është e vendosur në Zhucheng City, Shandong Province, China. Themeluar në vitin 2010, Ne jemi të përqëndruar në prodhimin e gomave First Class motor dhe Tubes. Vargjet e plotë dhe me cilësi Premium na bëjnë të gëzojnë reputacion të mirë në treg në vitet e fundit.
Our main brands are “SAFEWAY” “KONEXTION” “CITYCROSS” AND ”COXCEL”. Yearly production capacities are 3 million tires and 10 million tubes. All the tires are produced under the standard of CCC, GSO, ISO and ECE.

LAJMET E FUNDIT RRETH Safeway

  • barand1
  • barand2
  • barand3
  • barand4
  • barand5
  • barand6