kami produk

  • CROSS TIRE SF078  HT EXTREME OFF ROAD

    CROSS TIRE SF078 HT EXTREME OFF ROAD

    MADE FOR PREMIUM. HT DESIGN, HARD TERRAIN,  GRAVEL ROADS, ROCKY FIRE TRAILS HARD PACK DESERT AND SAND .

  • Cross Country SF002

    Cross Country SF002

    Deep and Block design guarantee good traction ,water drainage and wear-resistance.

  • Cross tires SF203

    Cross tires SF203

     Dual Sport 30% dirt / 70% road.Chunky, aggressive design for street-oriented dual-sports. Hot Sales.

  • Street Tire  SF201 HIGH SPEED  Michelin design

    Street Tire SF201 HIGH SPEED Michelin design

    Michelin design, Better performance in wet conditions, offer optimal grip and mileage. Hot Sales.

  • Cross Nagara SF202

    Cross Nagara SF202

    Jero pola, badag desain block pola, supaya ban tiasa tumut kana akun prestasi cross-nagara nu tangtu, tapi ogé aya dina jalan nyetir jalan aspal, halus solokan pola na solokan drainase lega, bisa mastikeun ban kinerja drainase pohara alus.

  • Scooter Tirus SF221

    Scooter Tirus SF221

    Iblis Pola stabilisasi, kaamanan, antiskid, drainase, awét nanas Desain, 6PR.

  • Street Tire SF228

    Street Tire SF228

    Pitur rounded & nambahan profil taktak Performance High sanyawa More cut-edges langkung cross leuwih alur Mangpaat Alus traction Leuwih alus cornering punjul baseuh ngerem Leuwih alus Pakem

  • Street tire  SF226

    Street tire SF226

    Eces, pola arah nyadiakeun sagala-sabudeureun handing tur ningkatkeun cornering bantuan agility Angled alur dina pagelaran baseuh hareup jeung ukuran pungkur aya.

  • Street tire  SF220

    Street tire SF220

    Fitur • Muka Fitment • panuduh • taktak ngalegaan • profil Babak • sanyawa 'caket' • Unik pola kembangan Mangpaat • stabilitas Leuwih alus • cornering kamampuhan Sharp • maneuverability Good • Good traction • baseuh traction

  • Cross Country SF034

    Cross Country SF034

    Big block make it better off road performance. Heavier weight and deeper depth make it more durable.

  • Tricycle Tirus SD026

    Tricycle Tirus SD026

    Pitur Pakem jalan Sadaya kabayang 5 iga pola kembangan Mangpaat Alus mileage Firmer

  • tabung

    tabung

    Best Natural Rubber Tubes.  Best Butyle Rubber Tubes.  Hot sales in AGENTINA, PHILIPPINES, MEXICO, EGYPT   A QUALITY tensile elongation 510% tensile strength 11 B QUALITY tensile elongation 480% tensile strength 9.5     How to check a good quality tubes 1. no defects in surface 2. the surface is smooth 3. good elasticity 4. non strong odor or spice’ odor 5. easier bump, higher natural rubber tubes. Bag packaging   BOX PACKING    

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Safeway Tirus perenahna di Zhucheng Kota, Propinsi Shandong, Cina. Didirikeun taun taun 2010, Kami fokus dina produksi ban Mimiti Kelas motor na tabung. Bulan pinuh sarta kualitas Premium sangkan urang ngarasakeun reputasi alus di pasar dina sababaraha taun kaliwat.
Our main brands are “SAFEWAY” “KONEXTION” “CITYCROSS” AND ”COXCEL”. Yearly production capacities are 3 million tires and 10 million tubes. All the tires are produced under the standard of CCC, GSO, ISO and ECE.

Warta Anyar Ngeunaan SAFEWAY

  • barand1
  • barand2
  • barand3
  • barand4
  • barand5
  • barand6