Cina Scooter Tirus SF203 pabrik jeung pabrik | Safeway Tirus

Scooter Tirus SF203

Pondok Description:


  • Min.Order: 200PCS
  • jéntré produk

    Condong leuwih ka arah jalan tunggang ti jalan satapak tunggang? The SF203 Dual Sport teh ban pikeun anjeun.
    • 30% kokotor / 70% jalan
    • Chunky, desain agrésif pikeun dual-sukan jalan-berorientasi
    • ban parabot Asli on model ti sababaraha pabrik utama
    • kinerja gravel na seuneu jalan bari ngajaga sopan santun jalan alus teuing
    • kembangan hirup Long keur salah sahiji pangalusna ban nilai motor dina pasaran
    • sadia dina 28 ukuran populér pikeun fitment on sababaraha kategori motor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    produk nu patali

    • Jalan Tirus SD038

      Jalan Tirus SD038

      Features Front fitment. Rib Tread pattern.Front Wheel Design. Benefits Fast cornering ability. Low rolling resistance. Good wet traction.  

    • Scooter Tirus SF283

      Scooter Tirus SF283

      Stabilisasi, kaamanan, antiskid, drainase, awét.

    • Cross Nagara SD014

      Cross Nagara SD014

      The alur pola kembangan tina ban geus jero sarta blok anu gedé, nu bisa nyadiakeun traction alus dina lingkungan kasar tur nyieun ban gaduh drainase caina alus. Dina waktu nu sarua, rarancang Rumus unik greatly bisa ngaronjatkeun daya tahan maké tina ban.

    • Street tire  SF226

      Street tire SF226

      Eces, pola arah nyadiakeun sagala-sabudeureun handing tur ningkatkeun cornering bantuan agility Angled alur dina pagelaran baseuh hareup jeung ukuran pungkur aya.

    • tabung

      tabung

      Best Natural Rubber Tubes.  Best Butyle Rubber Tubes.  Hot sales in AGENTINA, PHILIPPINES, MEXICO, EGYPT   A QUALITY tensile elongation 510% tensile strength 11 B QUALITY tensile elongation 480% tensile strength 9.5     How to check a good quality tubes 1. no defects in surface 2. the surface is smooth 3. good elasticity 4. non strong odor or spice’ odor 5. easier bump, higher natural rubber tubes. Bag packaging   BOX PACKING    

    • Street tire  SD011

      Street tire SD011

      Fitur • Muka Fitment • panuduh • taktak ngalegaan • profil Babak • sanyawa 'caket' • Unik pola kembangan Mangpaat • stabilitas Leuwih alus • cornering kamampuhan Sharp • maneuverability Good • Good traction • baseuh traction